Stanovi u novogradnji u Prelogu – prvi koraci

Tablica sadržaja

Datum

Novi stanovi u Prelogu u izgradnji tvrtke HGH stanovi d.o.o. su idealan odabir za Vas. Očekivani početak izgradnje stanova je srpanj 2021. godine. Stanovi se nalaze u blizini centra grada Preloga, na lokaciji Glavna ulica 71-75.
Ekskluzivni stanovi tvrtke HGH stanovi d.o.o. u centru Preloga idealan su odabir za bezbrižan i miran život u perspektivnom gradiću Prelogu koji je savršen za život pojedinca, kao i obitelji. Grad Prelog ima bogatu kulturno-povijesnu baštinu koja osigurava cjelodnevno istraživanje. Također, speedway, biciklizam, lov, ribolov, rukomet, nogomet, folklor samo su dio bogate ponude za kvalitetan život. Obitelji s djecom će s lakoćom pronaći kvalitetno obrazovanje za svoju djecu. Naime grad Prelog nudi dva izuzetno kvalitetna vrtića, a kasnije i odličnu osnovnu i srednju školu.

HGH Stanovi d.o.o. je tvrtka čija je svrha poboljšati kvalitetu života pojedinca i njegove obitelji. Izrađujemo stanove koji će oduševiti s kvalitetom izrade i materijala i omogućiti bezbrižan život. Naša misija je osigurati kvalitetan i atraktivan stan u gradu Prelogu s ciljem poboljšanja života Vas i Vaše obitelji.

Zašto trebam stan u Prelogu? (prednosti i razlike od konkurencije ili npr. kuće)

Stan u Prelogu će Vam omogućiti kvalitetan život. Stan tvrtke HGH stanovi Vam pruža bezbrižan život radi kvalitete izrade i materijala. Ako Vas ne zanimaju stalne košnje nakon posla i uzaludno izgubljeni vikendi zbog održavanja kuće, HGH stan je savršen za Vas. Provedite vikende bezbrižno i posvetite svoje slobodno vrijeme sebi i svojoj obitelji.

Zašto kupiti HGH stan u Prelogu?

Stan u Prelogu omogućuje fleksibilnost. Stanovi se nalazi u blizini centra Preloga i omogućuju vrlo brzu i laku dostupnost svih sadržaja koji grad Prelog pruža. Stanovi tvrtke HGH stanovi d.o.o. omogućuju bezbrižan život radi vrlo kvalitetne izrade i materijala. Garažna parkirna mjesta u podrumu zgrade i spremišta pružaju sigurnost Vašem automobilu i zaštitu od vremenskih uvjeta. Energetski certifikat A osigurava minimalne režije. Dodatnu vrijednosti, korištenje obnovljivih izvora energije i povećanje energetske učinkovitosti osiguravaju i solarni paneli na krovu zgrade.

Kada je predviđen početak i završetak izgradnje stanova u Prelogu?

Kako bi osigurali što ranije useljenje uz pojačanu kvalitetu gradnje, početak gradnje predviđen je u srpnju 2021. godine. Prvi koraci su izgradnja podzemne garaže nakon čega slijedi izgradnja same zgrade, vanjskog parkinga, parka za djecu, zajedničkog prostora za roštilj i samo uređenje okoliša oko zgrade. Završetak gradnje je predviđen za jesen 2022. godine.

Koliko stanova će zgrada sadržavati?

Prva faza izgradnje će sadržavati 34 stana u rasponu od 40 kvadrata do 110 kvadrata. Zgrada će sadržavati 3 kata i podzemnu garažu. Zadnji kat će biti blago uvučen i sadržavati će velike ekskluzivne penthouse stanove.

Mogu li birati materijale za stan?

Omogućujemo individualizaciju stana, te mogućnost odabira nekoliko vrsta materijala. Možete birati da li kao osnovnu podnu oblogu želite parket ili LVT (luksuzne vinil ploče). Također, pružamo mogućnost odabira nekoliko vrsta keramike.

Koje uštede mi omogućava novogradnja?

Nekretnine tvrtke HGH stanovi u Prelogu izrađene su uz najviši energetski certifikat A što osigurava niske troškove grijanja i ostalih režija. Zgrada će sadržavati centralno grijanje. Grijanje će biti isključivo podno, što maksimizira efikasnost grijanja i štedi prostor. Solarni paneli će dodatno predgrijavati toplu i sanitarnu vodu kako bi efikasnost bilo još veća.

novogradnja prelog

Koje su cijene stanova?

Cijene HGH Stanova variraju ovisno o izabranom stanu. Svakako nam se obratite, te ćemo zajedno odabrati stan koji je najbolji za vas.

Koja je točna lokacija HGH stanova u Prelogu?

HGH Stanovi se nalaze u blizini centra grada Preloga, na lokaciji Glavna ulica 71-75, 40323 Prelog. Detaljan prikaz lokacije potražite na karti prikazan na našoj web stranici.

Koje dodatne sadržaje dobivamo sa stanom?

HGH Stanovi omogućuju bezbrižno stanovanje u gradu Prelogu koji je ujedno i prijatelj djece. Stoga ćemo omogućiti ograđeno dječje igralište, privatan parking, zajednički roštilj i prostor za druženje. Također, svaki stan će sadržavati pripremu za klimu i mogućnost ugradnje indukcijskih kuhala.
Atraktivna, moderna zgrada također nudi i mogućnost optičkog interneta koji omogućuje surfanje internetom po najvećim brzinama.

Kako možete saznati informacije o ponudi stanova u Prelogu?

Možete nas kontaktirati na mail prema predlošku ispod na našoj web stranici ili na broj telefona +385 98 426 535. Također sve novosti pratite na našoj facebook stranici:
https://web.facebook.com/HGH-Stanovi-Prelog-103796865157685.

Pošaljite upit

Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.